Gyógyszerek törzskönyvezése és nagykereskedelme
1991 óta

Az ön partnere a gyógyításban három évtized óta

Az Inthera Kft. 1991-es alapítása óta számos cég partnere a gyógyításban. Fő célunk, hogy kiemelkedő színvonalú szolgáltatást biztosítsunk gyógyszeripari cégek számára törzskönyvezés, nagykereskedelem és márkaképviselet területén, mind Magyarországon, mind az Európai Unióban.

Továbbá szakértői vagyunk gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, kozmetikumok és táplálékkiegészítők beszerzésének és nagykereskedelmének, mind Európán belül és kívül. A partnerhálózatunknak köszönhetően folyamatosan képesek vagyunk új, megbízható beszerzési forrásokat találni majdnem minden, a piacon megtalálható terméktípusra.

Törzskönyvezési szolgáltatásaink

A törzskönyvezés az egyik legfontosabb pont minden gyógyszergyártó cég számára, ezért ezzel egy külső céget megbízni hatalmas bizalmat igényel. 30 év tapasztalatunkkal törzskönyvezés terén már elnyertük több hatalmas iparági szereplő bizalmát, és bízunk benne, hogy az Ön cége számára és tökéletes partnerek tudunk lenni.

Tevékenységünk a törzskönyvezés majdnem minden részére kiterjed, kezdve a termékek regisztrációjától a dossziék összeállításáig.

Gyógyszer nagykereskedelem

Az Inthera Kft. régóta nagykereskedője számos egészségügyi terméknek. Gyógyszer-nagykereskedelmi engedélyünket 1997-ben szereztük, továbbá rendelkezünk egy GDP (Good Distribution Practice) és ISO:9001 tanusítványokkal.

A portfóliónkban számos gyógyszer (vényköteles, vény nélküli, generikus és kórházi), orvostechnikai eszköz, kozmetikum és táplálékkiegészítő található meg.

Minőségbiztosítás

A gyógyszeriparban csak azok a szereplők maradhatnak hosszú távon életben, akiknek megingathatatlan az elkötelezettségük a termékek minősége és a betegek jóléte felé. Mi ezt azáltal érjük el, hogy csak ellenőrzött és biztonságos forrásokból vásárolunk, akár az Európai Unióban, vagy azon kívül.

Minden forrásunk rendelkezik EU GDP vagy EU GMP engedéllyel, és iparági profik által lettek auditálva.

Inthera Kft. - Az Ön partnere a gyógyításban

Andor utca 21/C
1119 Budapest
Hungary

Email: inthera@inthera.net

Tel.: +36 (1) 227 66 85

Fax: +36 (1) 227 66 78

The contents of this page are protected.