Az Inthera Kft. története

Az Inthera Kft. 1991-ben Budapesten kezdődött. Eredeti üzleti modellünk szerint a gyógyszerek és diagnosztikumok hazai regisztrációját végeztük, valamint mi képviseltük ezek gyártóit a rendszerváltás után frissen megnyílt magyar piacon. Ezek a kooperációk nyitották meg számunkra az utat a nagykereskedelmi tevékenység felé. Évekig cégünk volt a kizárólagos képviselője sok gyártónak, kezdetben azonban a kereskedelmi tevékenységeket más nagykereskedőkön keresztül bonyolítottuk le.

Miután sikeresen kialakítottuk a nagykereskedelemhez szükséges saját infrastruktúránkat (saját raktár, a termékek tárolásához, hűtéséhez és kiadásához szükséges felszerelések beszerzése, informatikai környezet szoftveres és hardveres kialakítása, hűtőautók stb.) 1997 novemberében cégünk megkapta a gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységhez szükséges engedélyeket a hatóságoktól. Ennek köszönhetőe az elmúlt évtizedben nagy mennyiségű gyógyszert, orvostechnikai eszközt és táplálékkiegészítőt exportáltunk számos Európai Uniós országba, miközben folyamatosan építettük partneri hálózatunkat a különböző régiókban.

Jelenleg több tucat nagykereskedővel és gyártóval kooperálunk mind az EU-n belül és kívül. A fő célunk, hogy professzionális szolgáltatást nyújtsunk törzskönyvezés és nagykereskedelem területén az ügyfeleink számára, és biztosítani tudjuk, hogy legjobb minőségű gyógyszereink gyorsan és baráti áron jussanak el a betegekhez. Ennek a folyamatnak az érdekében folyamatosan keresünk új partnereket idehaza és világszerte.

Mérföldköveink

1992

A Mucopront lesz az év terméke. 1992 téli hónapjaiban több, mint 13,000 liter kerül értékesítésre.

1993

Elkezdjük a törzskönyvezési és termékregisztrációs szolgáltatásainkat a Stada számára, amelyet mind a mai napig folytatunk.

1997-2004

A magyar véradók több, mint felét az Inthera Kft. által forgalmazott vértesztekkel szűrik.

The contents of this page are protected.