Nagykereskedelem

A törzskönyvezés mellett 1997 óta a gyógyszer-nagykereskedelem is a fő tevékenységeink közé tartozik. Ekkor kapta meg cégünk a gyógyszer-nagykereskedelmi engedélyét (WDA) a magyar hatóságoktól. Azóta folyamatosan szállítunk különböző gyógyszereket, orvostechnikai és diagnosztikai eszközöket, kozmetikumokat és táplálékkiegészítőket a világ minden szegletébe.

A globális hálózatunk

Nagyszámú partnereinknek köszönhetően egy kiterjedt portfolióval rendelkezünk - ezeket a termékeket vagy közvetlenül a gyártóktól, vagy más, hozzánk hasonló nagykereskedőktől szerezzük be. Ez a sok év munkájával felépített partneri hálózat teszi lehetővé, hogy ügyfeleinkhez baráti áron ámde szélsebesen juttassuk el az általuk rendelt termékeket.

Logisztika és szállítmányozás

A gyógyszerek raktározása és szállítmányozása különleges szakértelmet kíván. Emiatt raktárunk az egyik legnagyobb magyarországi raktárkomplexumban található, ahol egy speciálisan képzett csapat gondoskodik minden egyes doboz gyógyszer szakszerű kezeléséről. A raktárunk kvalifikált gyógyszerek tárolására. Az engedély kiadója az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet(OGYÉI).


Továbbá csak olyan szállítócégekkel dolgozunk együtt, amelyeket ellenőrzött a minőségbiztosításunk és amelyeknek van engedélye és tapasztalata gyógyszerek szállítmányozásában. Ilyen módon igyekszünk elérni, hogy az összes termékünk folyamatosan szakértők felügyelete alatt álljon mind a raktározás, mind a szállítmányozás ideje alatt, egészen addig, ameddig meg nem érkezik a vevőhöz.

Nagykereskedelmi engedélyeink

WDA

Gyógyszer-nagykereskedelmi engedély
Az OGYÉI által kiállítva

EU GDP

Good Distribution Practice
Az OGYÉI által kiállítva

ISO 9001:2015

The contents of this page are protected.